tirsdag den 9. november 2010

hip hip hurraaaa

Ah gud, hvor skal jeg starte?
Mandag til onsdag var vi i mushimushi til den sidste monthly evaluation, piv piv... De havde lidt glemt at give os vores lomme- og madpenge saa dejlige Dani kom stresset koerende for at aflevere dem lige inden bussen koerte.. I stedet for at tage hjem, tog vi, pigerne og rodrigo, til en lille by der hedder noget like Baya De Fier for at besoege Guadas ven hjemmefra som er kommet her. Der skete en masse spaendende ting, men skal vi ikke bare noejes med: hans roomie er det underligste i verden!
Saa brugte vi fredag paa at faa lavet nogle immigrationspapirer paa politistationen og tage pasfoto hvor mit haar ikke helt kunne vaere indenfor billedet! Hilste paent paa Adrian og Adina som rendte rundt i Tg Jiu og lavede lektier... hmm.. Senere fantastisk omelet paa Anna bar til et moede med mentoren.. Derfra tog vi saa allesammen til Tismana for at overraske Ivan til hans foedselsdag med nogle oel og platte gaver, wee! Dejlig fest, dejlig toemmermandsstemning dagen efter og dejlig blaffetur hjem sammen med Mathias bagefter..
Loerdag gik vi 4 piger en laaaaaaaang tur i den dejlige rumaenske natur og om aftenen paa diskodasko og danse med Luna, en fyr vi har moedt i diskoet et par gange, som altid er lidt for fuld og dansende.. Og en bette svingom med en fuld borgmester kan man heller ikke komme udenom da..


Soendag var pigerne rigtig hemmelighedsfulde... Fandt saa ud af at det var fordi de planlagde at tage paa en pizzabar sammen med Mathias, Romain og Alex Maxitaxi ved 22 tiden for at vaere helt klar til at begynde min foedselsdag praecis midnat med sang og gaver og et kvarters danske sange fra Mathias.. Fantastisk! :D Og saa kom Luna ogsaa for at proeve paa at sige happy birthday - og give mig den sjoveste gave uden helt at vide det; han loeb! Som en retarderet pige!!!! Han er godt nok anderledes i virkeligheden, naar han ikke er gennembloedt af alkohol.. Vi tog hjem til huset, hvor de havde champagne og hjemmebagt kage fra Mama Guada klar! WEEEE!


Mandag.. LINEAS FOEDSELSDAG!
Moede paa skolen for at lave weekly evaluation og derefter skulle Lucie og Guada ”something” i Tg Jiu, og mig og Vizmi blaffede hjem til huset. Project Manager Dani havde planlagt at alle de frivillige skulle komme og spise kl 17 paa en restaurant i Tismana. Saa det gjorde mig og Vizma os klar til og blev hentet af Alex som ogsaa skulle med. Vi var nogle af de foerste der kom og derefter alle de andre, til rumaensk tid.. Guada og Lucie havde taget soede Adina fra Tg Jiu med og en overraskelse... ADRIAAAN! - som kom med blomster og tape paa maven hvor de havde skrevet alt muligt, og tegnet en knap, saa han begyndte at danse naar man trykkede paa den :D men de to blev desvaerre noedt til at gaa tidligt :/ bortset fra det var festen fantastisk og gaverne ogsaa! OG ALEX SANG FOR MIG! Han lovede ellers meget serioest i pizzabaren at han aldrig nogensinde ville synge, men gerne ville skrive teksten paa den rumaenske foedselsdagssang til mig hvis det var noget, pff... Men han sang! Weee! Senere kage fra Dani, Andreea og Codruta med ”Tillykke med foedselsdagen Linea” skrevet paa.. Ja, paa dansk! Vi sluttede af med et ondt men sjovt spil flaskehalsen peger paa.. Hvad kan jeg afsloerre? Romantisk kys... Uuuuuh... Hahaha.. FANTAAASTISK FEEEST!!!! - og derefter en lang vej hjem, 7 mennesker i Alex lille bil :P
Desvaerre er ingen af de gaver folk har sendt fra DK kommet endnu :( godt jeg er saa taalmodig..............

1 kommentar:

  1. ej hvor er det hele sødt og sjovt :D

    tillykke med fødselsdagen!!! og godt du havde en god dag!!!

    SvarSlet