lørdag den 20. november 2010

Spasser.

Jeg har mistet min tlf.... Ja jeg er en spasser!
Tirsdag var vi taget til Buduhala, en anden flække, for at lave en aktivitet for Tolerence Day... Vi havde lavet en awesome video som vi ville vise, men udstyret virkede selvfølgelig ikke. Heldigvis havde franskmanden Lucie og jeg klædt os ud som klovne (i det tøj vi kunne finde og sætte sammen natten inden) og brugte et godt stykke tid på at underholde alle ungerne ved at løbe rundt og danse - og bagefter lavede Lucie vilde kunstner med ild! Alle børnene eeeelskede os og ville havde autografer på armene og i bøger og på de balloner vi havde taget med og udspurgte os en masse på rumænsk.. hmmm... Men det var rigtig sjovt det hele.. INDTIL...... babababaaam.... Min telefon var pist væk! Jeg havde lagt den på scenen imellem vores tasker og jakker og det må nogen havde set og ikke kunnet styre sig og sagt HAPS uden nogen så det. Da vi havde kigget alt igennem og ringet til den hvorefter personen bare lagde på og derefter slukkede den, begyndte vi at fortælle folk om den manglende lyserøde touch telefon og direktøren fik en af mine rumboers nr til hvis de fandt den.
Nu er den heldigvis dukket op igen! De fandt vist ud af at det ville være lidt for risikabelt at rende rundt med den omtalte lyserøde telefon og smed den et sted - uden simkort. Så jeg får den nok snart tilbage.. Når den får lettet røven til Hobita engang :)

Onsdag var vi på EVS Caravan, som handlede om at blive losset ud på et universitet i Targu Jiu og prøve at lokke de unge til at tage på EVS i et andet land. Det var ikke vildt spændende nej - men jeg tror vi fik overtalt et par stykker.. mission fuldført..

Torsdag havde vi et mini kursus "How to write a project" som var.. nogenlunde.. Det var i hvert fald dejligt at se de andre frivillige igen igen.. Og vi fik et diplom som vi sikkert kan bruge til et eller andet senere.. Da kurset sluttede spurtede vi (i en taxa) til banegården for at nå et tog til Craiova for at holde byebyeparty for Fridolin, som nu er taget tilbage til Tyskland, pivpiv! Vi stod på banegården og ventede på toget og åd chips da en mand i et tog fløjtede og en af os spørger "Are we sure its not that train?" en anden svarer "IT IS!" og 6 mand sætter i løb med tasker og mad i hænderne henover skinnerne for at nå toget som er begyndt at køre. Manden stoppede ikke toget, så vi blev nødt til at springe på toget mens det kørte! Skodtoge som i forvejen er ret svære at komme ind i stillestående fordi de er så høje og gelænderet i den ene side er døren, som man lukker i hovedet på sig selv hvis man trækker for hårdt for at hive sig op. Men det lykkedes for os! Hurra for skodtoge som kører med dørene åbne!

Efter omkring 3 timer i toget ankom vi til Craiova og prøvede at finde Fridolin på banegården. Vi fik at vide at han var på vej og gik på toilet i mellemtiden. Dejlige klamme offentlige toiletter hvor man betaler 1 lej og får et klamt stykke toiletpapir af en klam dame ved et klamt bord. Selve toilettet var faktisk okay for en gangs skyld! Så kom Fridolin og to af hans venner og hentede os. Den ene, Bianca, var sååå sød og havde det smukkeste ansigt jeg nogensinde har set(!) og dreadlocks - så vi havde lige vupti endnu mere at snakke om. Der kom nogle flere af hans venner - dejlige mennesker allesammen! Vi tog på et slags diskotek, som lige pludselig skiftede fra DJ til livemusik - og blev helt fantastisk! Danse danse danse - pause på trappen udenfor, hvor jeg scorede os en kontakt til at få en masse brugt tøj til de fattige... hvis han husker at han har mit navn et random sted i sin tlf...

Fredag tog vi på roma marked lidt udenfor storbyen.. WOOOW!
- og så hjem til Hobita..

Lørdag, i dag, har vi brugt på at vente på at organisationen skulle fortælle pigerne hvornår de skulle afsted til Predeal til midtterm training.. - Omkring kl 4 fik vi at vide at det var kl 12 i aften... Omkring kl 6 ringede de så igen og sagde at de først skal afsted i morgen, men stadig kl 12 om aftenen.. Dejlig organisation!

Uh forresten... Mira kom torsdag aften til Craiova og festede med os! En sød sød dansker som Mathias kender hjemmefra, som skal arbejde udenfor Craiova - og som børster tænder sjooooovt!

1 kommentar:

  1. årh nederen det med din mobil, men heldigvis fik du selve mobilen igen :)
    jeg håber du fik gemt dine numre på selve telefonen inden.

    det lyder ret action man agtigt det at springe på et kørende tog! haha

    SvarSlet