fredag den 22. oktober 2010

Forvirret fredag

Yup i dag er fredag.. Vi havde ekstremt mange planer for i dag, og har lavet.. Lad mig se.. Nada! I gaar havde den soede argentinertoes i huset arbejdet saa meget paa flyers, invitationer og alt muligt til arrangementet ”miss boboc og halloween party” naeste fredag, at hun var blevet sindssyg! Hun flaekkede af grin af ALT og noej hvor var det genialt! Vi blev enige om at skulle op kl 7 i dag saa vi kunne komme tidligt til Tismana til det eneste kontor vi har, og printe alt det ud hun havde lavet.. Vi ville proeve at naa tilbage til kl 10 saa trunten fra Frankrig kunne faa en underskrift af skolens headmaster paa hendes skema over hvornaar hun vil bruge hallen til basketball. Derefter ville vi moedes med vores mentor og faa udfyldt weekly evaluation og saa finde Mia, en elev der er med til at planlaegge arrangementet og give de udprintede ting til hende.
Men men men.. Danis bil har lagt sig til at doe i en by langt vaek sammen med den eneste noegle til kontoret, saa der kunne vi ikke komme hen.. Saa vi tog hen paa skolen for at printe truntens skema og faa det ordnet, men saa moedte vi mentoren som sagde at det var heeelt forkert og vi blev noedt til at gaa over til borgmesteren og faa lavet en officiel forespoergsel om at laane hallen og blabla.. Saa nu har vi sat os ved computerne og venter paa at mentoren er faerdig med sin protest over laernes loen inde i Tg Jiu. Tralalal....
OG I MORGEN HAR MATHIAS FOEDSELSDAG!!! Og saa er der kaempe party i Pades for alle de frivillige og lidt til! :D
Mandag skal vi til Tg Jiu til aktiviteten ”FREE HUGS”. Det skal nok blive sjovt!!
Onsdag har vi en halloween aktivitet for de smaa unger paa den anden skole, hvor vi pynter et rum op og laver sjove ting med boernene der i pauserne mellem timerne.. Spil, lege osv.
og Fredag er der halloween party og miss boboc i et slags diskotek for de stoerre unger og resten af landsbyen.. Hvor vi selvfoelgelig skal klaedes ud.. Tror jeg vil udnytte mit nye smukke haar til at lege Bob Marley :D
Skrider.. Hejhej

1 kommentar:

  1. hvor er det godt :)
    du lyder godt nok vildt aktiv! glæder mig til at se dig når du kommer hjem! så er du total body builder hippie ! (+ tag negeren med)

    SvarSlet